Fen frizura kao iz frizerskog salona za većinu žena predstavlja pojam savršene frizure te iako je isti efekt izazovno postići kod kuće, pogotovo ako niste baš vješti sa sušilom i četkom, rješenje ipak postoji i krije se u – električnim, rotirajućim četkama!

Naime, rotirajuće četke pružaju savršeno stiliziranu kosu na brz i jednostavan način jer kombiniraju funkcije sušenja, ravnanja i uvijanja, čime skraćuju vrijeme potrebno za stiliziranje i pružaju postojan, salon-efekt kod kuće. Tehnologija ovih četki omogućava da se kosa automatski uvija oko četke, a ugrađeni grijači i snažni motor osiguravaju ravnomjerno zagrijavanje, dok rotacija omogućava jednostavnije i preciznije oblikovanje. Kao rezultat, dobit ćete sjajnu kosu s volumenom, bez frizz efekta!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Polina Podpletennaya🐋 (@pollyhey)

Tako Rowenta Beauty Brush Activ Premium Care CF9540F0 suši i oblikuje kosu bez neželjenog kovrčanja, ostavljajući je blistavo sjajnom i glatkom. Ova četka olakšava oblikovanje svih duljina kose te je idealna za povećanje prirodnog volumena, a s funkcijom hladnog zraka, frizura se fiksira nakon sušenja – što dodatno doprinosi dugotrajnom efektu.

Rowenta Beauty Brush Activ Premium Care CF9540F0
Rowenta Beauty Brush Activ Premium Care CF9540F0

Mermade Interchangeable Blow Dry Brush dolazi s funkcijom ionizacije koja sprječava kovrčanje i pruža sjaj, dok mogućnost podešavanja temperature omogućuje prilagodbu svakom tipu kose. Također, pakiranje uključuje različite nastavke, što nudi velik izbor mogućnosti oblikovanja.

Mermade Interchangeable Blow Dry Brush

Philips Series 3000 BHA310/00 nježno suši kosu i istovremeno je oblikuje bez petljanja te je prikladna za sve tipove kose, bilo da je riječ o dugoj ili kratkoj.

Philips Series 3000 BHA310/00

Remington Blow Dry & Style AS7300 četka sušenje i oblikovanje kose čini brzim i jednostavnim, a idealna je za kreiranje opuštenih valova. Isto tako, posebno je pogodna za kratku do srednje dugu kosu jer će joj u tren oka podariti volumen i punoću.

Remington Blow Dry & Style AS7300

BaByliss HydroFusion AS774E suši, ravna i oblikuje kosu, ostavljajući ju svilenkasto nježnom i sjajnom. Zamjenske glave pružaju personaliziranu njegu, dok dvostruki ionski sustav osigurava hidraciju i zaglađivanje kose.

BaByliss HydroFusion AS774E

Foto: Notino, Instagram/@matildadjerf