Svaka beauty ovisnica zna da su obrve okvir lica – savršeno oblikovane obrve mogu u trenu podignuti cijeli look i dati vam onaj glamurozni wow efekt. Ako ste među onima koji sanjaju o savršenim obrvama, ali ne žele trošiti sate ispred ogledala, imamo sjajnu vijest. Na tržištu se pojavio Kallos Brow Liner, koji će vaše obrve dovesti do savršenstva u samo nekoliko poteza

Kallos Brow Liner najnoviji hit u brow industriji. Ovaj inovativni proizvod posebno je dizajniran za sve žene i muškarce koji žele savršeno oblikovane obrve, bez obzira na to jesu li im obrve rijetke, nedostaju na određenim mjestima ili samo žele pojačati prirodni izgled svojih obrva.

Foto: PR
Foto: PR 

Jedna od najistaknutijih karakteristika Kallos Brow Linera jest njegov super fine tip, ultratanki vrh koji omogućava precizno iscrtavanje finih, tankih dlačica obrva, pružajući izgled koji izgleda prirodno i neupadljivo. Osim toga, brow liner se odlikuje izvanrednom pigmentiranošću i postojanošću na svim tipovima kože, od suhe do masne.

Foto: PR

Više ne morate brinuti o lošem izgledu svojih obrva jer ovaj proizvod je sve što vam treba. Brow liner je savršeno rješenje za one koji ne žele trajnu šminku ili iscrtavanje nožićem, a istovremeno žele postići efekt punijih, debljih obrva. I ne brinite se, potrebno mu je samo minutu da se osuši, a otporan je na slučajne dodire, dok se lako skida bilo kojim odstranjivačem šminke.

Kallos Brow Liner dolazi u tri nijanse – Light, Medium i Dark Brown, a trenutačno je dostupan isključivo na Kallos webshopu

Foto: PR