Poznati modni brendovi jesen vide u slojevitim kombinacijama i upečatljivim modnim dodacima

Slojevito odijevanje jedan je od glavnih modnih motiva ove jeseni. Osim što je praktično, odijevanje u nekoliko slojeva može biti vrlo kreativno, posebno ako se želite poigrati s različitim materijalima, teksturama, uzorcima i tonovima.

Tako iz casual ili dnevne odjevne kombinacije uz samo par modnih dodataka, poput elegantnog nakita, gležnjača s visokom potpeticom ili šik torbice, možete dobiti vrlo zanimljiv i elegantan večernji outfit.

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Dizajneri jesen vide u tamnijim tonovima poput zagasito zelene i tamno plave boje, burgundy nijansi, te nezaobilazne crne i sive koje se savršeno slažu s detaljem u jarko crvenoj, žutoj, te boji konjaka.

Jesenske kolekcije naglasak stavljaju i na upečatljive uzorke i zanimljive detalje. Komadi s kariranim ili animal printom, krzneni detalji te razne aplikacije, u trenu će začiniti i najjednostavniji stajling.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Poznati brendovi su za ovu jesen pripremili savršenu modnu poslasticu. Iz njihovog bogatog asortimana izdvojili smo top komade uz koje ćete uživati u slojevitoj modnoj igri.