View this post on Instagram

I miss colours. 🧚🏻

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on

Sa smanjivanjem mjera dozvoljena su i manja vjenčanja. Ako ste i vi gošća jednog, donosimo vam prijedloge kako ostvariti netipični svečani look!

Čini se da je pred nama ipak sezona ljetnih vjenčanja. Iako će se ona odvijati u nešto manjem broju, ispred vas koji ste pozvani sigurno su novi modni izazovi.

A što kažete na to da se na njih odazovete kreativnim kombinacijama koje nisu baš tako uobičajene. Ako nas pitate, imamo nekoliko ideja. Među njima je šareno odijelo – kombinacija u kojoj spajate hlače i sako različitih boja, poželjno pastelnih. Zatim mini suknja i bluza – općenito svilena bluza može jako dati na svečanom dojmu, a kombinirajte je po želji, sa suknjama ili hlačama širokih nogavica. Isto tako, umjesto bluze možete odjenuti i top, a poseban efekt ostavit će onaj bez naramenica.

Na početku smo spomenuli boje koje svakako mogu napraviti raziku, a ove sezone to će biti baby plava ili boja lavande. Poigrajte se i s teksturama, od svilenih do ljetnog pletiva. Još dvije mogućnosti na koje svakako nemojte zaboraviti su elegantne ravne sandale koje itekako mogu bit chic (i puno udobniji) izbor te šljokice – tko kaže da su one rezervirane samo za zimsko i božićno doba?

View this post on Instagram

This reminds me summer is around the corner #NoMoreSeasons

A post shared by Gala (@galagonzalez) on

View this post on Instagram

Summertime 🦋

A post shared by Caroline Blomst (@carolineblomst) on

View this post on Instagram

reklame, Ready for Christmas🎄💫 @bikbok #bikbok

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

View this post on Instagram

🐎

A post shared by Nuria Val (@frecklesnur) on

View this post on Instagram

All I want for Chritsmas is bluuuue

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

View this post on Instagram

Gold rush 🎗#dailystyle

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve) on