Impozantan interijer novouređenog Fashion&Friends storea

Arena centar Zagreb postala je bogatija za još jedan dizajnerski store koji posjetitelje zasigurno  neće ostaviti ravnodušnim

U Zagrebu je 27. rujna u mnogima omiljenoj shopping destinaciji  – Arena Centru Zagreb, održan jedinstven događaj gdje je predstavljen impozantan interijer novouređenog multibrend storeaFashion&Friends koji pripada grupaciji Fashion Companyja.

Draško Babić, Jasenka Stekić i Milija Babović (Fashion Company)

Osim predstavnika Fashion Companyja i visokih uzvanika te predstavnika medija, ekskluzivan event otvorenja posjetila su i brojna poznata lica, sve redom ljubitelji svjetski poznatih brendova među kojima su Replay, Diesel, Liu Jo, Superdry, Ugg, Paciotti, Mou, Guess, Tommy Hilfiger i Calvin Klein Jeans.

 

 

Nina Slišković Goleš i Jelena Marinovac

 

Ivan Dečak, Željka Veverec, Remi
DJ Rea

 

 

Uz urbanu party glazbu za koju je bila zadužena D.J. Rea dobro su se zabavljali brojni influenceri, stilisti kao i poznate osobe iz javnog života poput Ivana Vukušića, Ivana Dečaka, Remi, Natali Dizdar, Pravila Igre, Ane Miščević te mnogih drugih. Uzvanici su uživali u zabavnoj atmosferi kao i interijeru storea koji ostavlja bez daha.

Prekrasan ambijent dizajniran u urbanom duhu istaknuo je najbolje od kolekcija renomiranih svjetskih brendova koji se mogu pronaći na jednom mjestu – u Fashion&Friends storeu. Više fotografija u galeriji.